torstai 3. huhtikuuta 2014

Parittoman viikon tiistaina kello 18 Pikku Pompussa

Futisseura toimii kuin purjehdusregatta.

Erilaisia aluksia purjehtii suurinpiirtein samaan suuntaan. Tuulen puuskat osuvat välillä purjeisiin lisäten alusten vauhtia. Välillä joku käy karilla, joskus miehistöstä on pulaa ja kapteenit voivat vaihtua.

Alusten kipparit ohjaavat alustaan miehistön avulla kohti seuraavaa kääntöpistettä. Kääntöpisteellä regatan järjestäjät näkevät miten aluksen matka on sujunut.

Jalkapalloseuran eri ryhmien auttaminen ja tukeminen on haastava tehtävä. Erilaisia ryhmiä, erilaisin tavottein ja resurssein.

Regatan kääntöpiste on parittoman viikon tiistaina kello 1800-1930. Tällöin valmennuspäällikön johdolla kokoontuu seuran johtoryhmä. Ryhmään kuuluu seuran palkatut, puheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja - mukaan kutsutaan tarvittaessa myös muita henkilöitä.

Johtoryhmän tarkoituksena on katsoa noin pari viikkoa eteenpäin. Ikäluokkien edustajat ovat tervetulleita johtoryhmään viemään omia asiota eteenpäin. Tiistaisin on yleensä kokoontuneena ryhmä jolta saa heti vastauksen useimpiin kysymyksiin.

Johtoryhmän avulla on onnistuttu kerran kuukaudessa kokoontuvan johtokunnan esityslistan asioiden "raekoon" nostamisessa.

Eli jos ikäluokassa on tarpeita tulkaa kertomaan niistä joryyn.

Seuraavana pari sanaa P-D-C-A:sta