keskiviikko 28. tammikuuta 2015

PIHAT KUNTOON

Kurkelan koulun kenttä
Savion koulun kenttä

Muutosehdotus/suunnitelma  Kurkelan koulun länsipuolella olevan hiekkakentän päällystämisestä keinonurmelle  osana Kurkelan koulun uutta pihasuunnitelmaa on jätetty Keravan kaupungille.

Vastaanotto on ollut erittäin asiallinen ja toiveena on, että muutosehdotuksemme menee keväällä tarjouskilpailuun ja toteutuu kesällä 2017.

Savion koulun kentän 1. projektikokous seuran, koulun, liikuntatoimen ja kaupunkiympäristön kanssa on pidetty. Projektisuunnitelmaa koulun lounaispuolella olevan hiekkakentän päällystämisestä keinonurmelle käytiin lävitse.

 Muutama selvittämisveloite työryhmältä saatiin ja niillä päivitetään projektisuunnitelma seuraavaan kokoukseen huhtikuussa. Toukokuussa esittely lautakunnassa ja sen jälkeen mahdollinen määrärahaesitys kaupungin investointisuunnitelmaan. Jos budjetissa rahat löytyvät niin toteutus 2016 kesällä.

Sompion koulusta myöhästyimme mutta Kurkelassa olimme jo melkein ajoissa.

Seuraavaan koulun laajennukseen/perusparannukseen pyrimme mukaan jo siinä vaiheessa kun pihoja ja alueita suunnitellaan.

Voisivatko urheiluseurat osallistua jo suunnitteluvaiheessa yhtenä käyttäjäryhmänä koulutilojen/ympäristön suunnitteluun ?

Tietääkö kukaan mikä koulu on seuraavana vuorossa ?

seuraavana 40-vuotis juhlavuodesta

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

PKKUN ohjausta

Aika pienellä huomiolla meni tuo Pallokerhon yhteistyöseurojen määrän laajentuminen.

Nythän kerhon taustalla on neljä seuraa. KP-75 ja TUPS toimivat 5-vuotisen yhteistyösopimuksen pohjalta - siinä menossa viimeinen vuosi. SV ja KOIPS ovat mukana YJ-sopimusmenettelyn kautta.

Eli PKKUSSA on tällä kaudella pelaajia jotka ovat kirjoilla emoseuroissa tai ovat siirretty PKKUHUN. Pelaajan tai vanhemman kannalta asialla ei liene merkitystä.

Kaudelle 15/16 kaikkien emoseurojen on tehtävä uudet sopimukset ja tähtämessä on varmaankin kaikille yhtenäinen käytäntö.

Puheenjohtajatasolla yhteistoimintaa toteutetaan PKKUN ohjausryhmässä. Ryhmä on kokoontunut kaksi kertaa. Käsiteltyjä asioita on ollut tilannekuva, sekä mm. kilpaseuran joukkuemäärän hyväksyminen kaudelle 2014/15 sekä joukkueille asetettavat sarjataso vaatimukset. Joukkuekohtaisia vaatimuksia ei ole, vaan ehkä enemmänkin sellainen linjaus että ykkösen sarjatason joukkueet kuuluvat kasvattajaseurojen vastuulle. Myös ensikauden valmennusjärjestelmää on esitelty. Ohjausryhmä on varmaan myös se paikka jossa ensi kauden sopimusmallia aloitellaan valmistelemaan.

Yhteistyö vaatii myös viiden seuran palkattujen henkilöiden yhteistoimintaa. Kasvattajaseurojen ja PKKUn ikäluokan yhteistyö vaatii saman ikäluokan valmentajien yhteistoimintaa. Pelaajaliikenne molempiin suuntiin, yhteistyö turnausjoukkueiden muodostamisessa, leirit ja tyttötoiminnan kehittäminen vaativat yhteistä tekemistä kaikilla tasoilla.

Nyt muodostuneessa 2000 pelaajan yhteisössä on paljon mahdollisuuksia. Yhteistyöllä saamme varmasti parhaan tuloksen.

seuraavana katsaus Kurkelan ja Savion suuntaan.

tiistai 13. tammikuuta 2015

UUDESSA ASENNOSSA


Noniin pienen hiljaiselon jälkeen aloitellaan kautta 2015.

Uusi asento alkaa pikkuhiljaa vakiintua.

Rajankäyntiä toiminnanjohtajan ja johtokunnan välisestä työnjaosta on käyty ja käydään varmaan vielä ainakin kevätkauden ajan. Seuraava voi vielä tarkentua kevään kuluessa;

Mika on ottanut otetta seuran hallinnosta. Sopimukset, vuorot, ikäluokkien ongelmanratkaisu kuuluvat toimenkuvaan.

Topin vastuut ovat myös selkeytymässä. Jalkapallokoulu, leirit, liikuntakerhot ovat ainakin listalla.

Valmennustoiminnan kehittäminen tapahtunee palkattujen yhteistyönä.

Oma vastuualue kohdistuu seurayhteistoimintaan ja olosuhteiden parantamiseen. Yhteistoiminnassa Pallokerhon ohjausryhmä sekä kenttäasioissa Savion suunta ovat vuoden 2015 painopisteet.

Varapuheenjohtaja Kari ohjaa ainakin tämän kauden ajan avustuksien ja yhteistyökumppaneiden hakuja yhteistyössä Mikan kanssa.

JPAho hallinnoi OPEL-liigaa ja toimii ikäluokkien yhteishenkilönä johtokuntaan päin.

Maarit vastaa varusteista.

Kimmo hoitaa kirjanpitoa ja laskutusta.

Juha toimii ainakin toistaiseksi seuran sivujen sekä resultcoden pääkäyttäjänä ja lehden päätoimittajana.

Päivi vastaa tapahtumista, häneltä saa apua turnausmatkojen ja leirien suunnitteluun sekä hän ottaa vastuut seuran turnauskaluston ylläpidosta yt. Topi.

Tommi hoitaa avaimet ja kulkuoikeudet.

Eli kaudelle 15 lähdetään seuran puolella 2 palkatun ja 8 johtokunnan jäsenen voimin.

Tarkemmat yhteistiedot löytyy linkistä;
http://www.kp-75.fi/seura/seuran-yhteystiedot

seuraavana juttuna  PKKUN ohjausryhmä.