keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

suuntaa

Muutosesityksemme Kurkelan koulun kentän muuttamsiesta keinonurmikentäksi ei mennyt lävitse. Koulun kenttä muutetaan parkkipaikaksi koulun remontin yhteydessä.

Savion kentän suunnittelu jatkuu ja toukokuussa tehdään päätös suunnitelman viemisestä vapaa-ajan lautakuntaan koulun rehtorin, teknisen toimen ja liikuntatoimen kanssa.


12 toukokuuta johtokunta kokoontuu suunnittelemaan kyselyä seuran jäsenille seuran toiminnan suunnasta.

Palloliiton strategiakausi päättyy 2016, sopimuksemme pallokerhon kanssa on voimassa vuoden 2016 loppuun,TUPS on oman strategiansa päivittänyt, pallokerholla voi olla ajatuksia tulevasta, jalkapallohalleja alueelle mietinnässä, pelaajia siirtyy seurastamme suoraan pääkaupunkiseudun joukkueisiin, futisvalmennus on päivittymässä yhä yksilökeskeisempää suuntaan, salibandy, pesapallo, koripallo ja jääkiekkotoiminta alueellistuu yhä voimakkaammin, harrastamisen kustannukset jatkavat kasvuaan, sitoutuminen yhteen lajiin on katoamssa. Kaikennäköisiä heikkoja ja vahvoja singnaaleja tulevasta on havaittavissa.

Tulemme lähiaikoina lähettämään jäsenille lyhyen kyselyn jossa nelikentässä pyrimme selvittämään missä suunnassa KP-75:n tulevaisuus  Teidän milestänne on. Puramme kyselyn tulokset strategiatyön pohjaksi.

Syksyllä perinteisessä seuran palauteillassa analysoimme kyselyn tuloksia ja teemme yhdessä suunnitelmaa tulevasta.

seuraavana pari sanaa futareiden salibandystä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti